En kop kaffe på et betonbord

Følg trenden – Lav dit eget betonbord

En boligtrend, der de seneste par år har været meget oppe i tiden, er betonbordet. Det er smukt og enkelt, men tilføjer på samme tid et industrielt og cool udtryk til din indretning. Derudover er et betonbord slidstærkt og alsidigt, og det kan derfor bruges flere forskellige steder i hjemmet. Desværre kan et betonbord være svært og dyrt at få fat i, hvilket får mange indretningsentutiaster til at tage sagen i egen hånd og lave deres eget.

Hvordan får man fat i et betonbord?

Kan købes både i butik og online

Det er muligt at købe forskellige former for det moderne betonbord både online og i butikker. Du kan dog komme ud for, at priserne er høje, eller at dit ønskede bord måske ikke er på lager i øjeblikket. Derudover er et betonbord oftest meget tungt, hvilket kan gøre transporten dyr, hvis du køber bordet online, eller meget besværlig hvis du selv står for fragten hjem fra butikken.

Et betonbord er utrolig smukt og moderne, og der findes mange flotte versioner på markedet. Ofte forelsker køberen sig i et specifikt betonbord, fordi de er vilde med bordets design, størrelse, farve eller noget helt fjerde. For nogle kan det dog være svært at finde præcis det betonbord, der matcher deres smag og ønsker. Hvis dette er tilfældet, så findes der heldigvis en løsning! Du kan nemlig sagtens trække i arbejdstøjet og lave dit eget.

Lav det selv!

Ved at lave dit eget betonbord har du mulighed for at give bordet et personligt twist og tilpasse det til dit specifikke hjem. Du får altså med sikkerhed et unikt bord, der passer perfekt til dig og din families behov. Det er billigt, ligetil og tager ikke alverdens tid – det er bare med at komme i gang!

Sådan laver du dit eget betonbord

Conteco har lavet en let-forståelig DIY-guide, der udførligt beskriver, hvordan du nemt kan lave dit eget betonbord med deres unikke og fleksible betonblanding.

Contecos fremgangsmåde

Hele idéen bag Contecos betonblanding er, at den let kan påføres på alle overflader for at tilføje et moderne betonlook. I tilfældet hvor man ønsker at lave sit eget betonbord, kan betonblandingen påføres på diverse bordplader, for at opnå et udseende som hos de helstøbte beton- og cementborde.

Kort opsummeret består fremgangsmåden af følgende 4 steps:

 1. Anskaffelse af de nødvendige remedier.
 2. Forberedelse af den givne bordoverflade.
 3. Påføring af Conteco-betonblandingen.
 4. Efterbehandling af betonoverfladen når den er tør.

Du kan se hele fremgangsmåden på Contecos hjemmeside. Her er du også velkommen til at kontakte dem og stille spørgsmål til, hvordan du selv laver den flotteste betonbordplade med Conteco.

Fordele ved at lave dit eget betonbord med Conteco

 • Du kan helt selv bestemme størrelsen og formen på dit nye betonbord.
 • Der er et bredt farveudvalg, hvilket gør det muligt at få præcis det resultat, du drømmer om.
 • Det er muligt at skabe forskellige looks, alt efter hvilket værktøj du vælger at bruge.
 • Conteco er let anvendeligt og kan bruges af alle – med eller uden håndværksmæssig baggrund.
 • Borde poleret med Conteco-beton er nemmere at flytte rundt på, grundet deres lette vægt, og er derfor en god erstatning til helstøbte beton- og cementborde.
 • Det er en mere bæredygtig løsning, da man kan bruge Conteco til at opdatere møbler, man allerede ejer.
 • Et betonbord lavet med Conteco kan bruges flere forskellige steder i dit hjem, hvilket gør det alsidigt og genanvendeligt.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for slutresultatet og anvendelsesmulighederne, når du begiver dig ud i at lave dit eget betonbord med Conteco!

Grå betonoverflade
Credit: Mockaroon / Unsplash.com

Hvor kan man bruge et Conteco-betonbord?

Conteco-beton kan bruges i alle boligens rum og på alle overflader. Kombineret med betonens utrolige slidstærkhed og UV-resistens giver det ubegrænsede anvendelsesmuligheder.

Betonblandingen fra Conteco kan bruges til at lave både spiseborde, sofaborde, skriveborde og meget mere. Det kan også bruges til opdatere dit køkken, hvor du nemt kan give dine køkkenbordplader en overfladebehandling, der tilføjer et råt og moderne betonlook til rummet.
Derudover er Conteco anvendeligt i vådrum, så også badeværelset kan få en moderne overhaling. Efterbehandlingen af betonoverfladen gør den nemlig både slidstærk og vandafvisende. Ved at give dine badeværelsesmøbler en overfladebehandling med Conteco-beton, får rummet et nyt, cool look, der med garanti vil imponere alle dine gæster.

Til sidst er Conteco-betonblandingen så slidstærk, at den også kan bruges udendørs. Det er derfor også en mulighed at lave både et nyt beton udebord, et lækkert udekøkken eller måske endda bare give dine eksisterende haveborde en trendy opdatering?

Billedrettigheder: Abdulrahman Aldajani / Unsplash.com og Mockaroon / Unsplash.com