Bliv bedre til at forstå din mand

Det kan godt være, at mange mænd har svært ved at forstå kvinder, men hvad med kvinderne selv? Har vi egentlig så godt styr på, hvad der foregår i hovedet på vores mænd.

Det har hjemmesiden Reddit undersøgt ved at spørge en række mandlige brugere om, hvad kvinder typisk misforstår ved dem. Især disse 3 ting går igen i deres svar

1. Han har også brug for komplimenter

Mens kvinder uden problemer strør om sig med komplimenter til hinanden, sker det ikke altid helt i samme omfang blandt mandlige venner. Din mand er derfor højst sandsynligt i underskud af komplimenter, så husk at fortælle ham, at han ser godt ud.  

2. Han forstår ikke altid dine små hints

Hvis du har noget på hjerte, så sig det lige ud. Ofte fanger mænd det nemlig ikke, når kvinder forsøger at antyde noget. Heller ikke selvom det for dig er åbenlyst. Så pas på med det typiske ”jeg har det fint”, hvis det i virkeligheden forholder sig lige modsat.

3. Hans behov for alenetid handler ikke om dig

Når han siger ”jeg har lige brug for en aften for mig selv”, så betyder det altså ikke automatisk ”jeg tænder ikke på dig længere”. Han har vitterligt bare lyst til at være lidt alene. Så pas på med at opfatte det som en afvisning. Nyd hellere, at der bliver plads til at savne hinanden.

Photocredit: Milan Popovic / Unsplash.com